1.1.2012

Laos,Don Det


Sawadii!

Mietiskely matto


Hoihoi kaikille siella jossain, mina taalla. Olen nyt kolunnut enempi vahempi tata Don Detin saarta ja viereistakin hieman.
Paikkana tama on suht rauhallinen ja mitaan kreisi bailaajia ei taalla nay, paikat yleensa sulkeutuu puolen yon aikaan. Niinpa ollen myos tekeminen on rajallista ja sisaltaa hyvin paljon itsellani lukemista seka muuten vain ajattelua/jumitusta. 

 

Kavelin oman saareni ympari eras paiva ja fillarinkin vuokrasin jotta jaksais tonne toiselle saarelle asti. Mukavia pikku hiekkateita joita sai rauhassa polkea kautta kulkea. Perhos bongareille tiedoksi, nain kavellessani ainakin 40 eri perhosta ja osa niista suht komeita otokoita. 

 


Oishan taalla kajakointia voinnut harrastaa kuten myos kalastusta. Etela-karjesta olisi mahdollisuus lahta delfiinien tuijttelu matkoille mutta itseani ei kiinnostanut. Onhan ne Delfiinit mukavampi nahda luonnollisessa ymparistossa sitten esim. Delffinaariossa Tampereella hyppimassa niita rinkuloita. 
Vesiputoukset kavin katsastamassa ja olivat ihan mukavaa ajankulua, suurin putous about 4m joten mitaan mykistavaa se ei ollut.

Paikalliset saaristolaiset on mukavaa ja letkeeta porukkaa, jaksavat aina huudella tota sawatiita ja hymyilla. Itse huudan Suomalaisittain takaisin perkeletta enka hymyile. No jopas oli nokkelaa... 
Mitas tasta nyt muuta sanois. Loisto paikka jos haluaa hieman omaa aikaa taikka muuten vain olla rotkottaa. Maisemat on ihan katsosemisen arvoisia ja auringonlaskut komeita.

 

Koska vuosi on vaihtumassa tuohon pelattyyn inka kalenteri vuoteen 2012, paatin itse jatkaa matkaa heti aamusta tuohon hieman ylemmas. Jotenkin ei tama vuodenvaihde rallaaminen nyt just kiinnosta ja juhlin sita joskus toiste.
Mutta kaikille silti hyvaa uuttavuotta!!! Nakyy ja kuuluu sitten taas ensi vuonna!

2 kommenttia:

  1. hyvää uuveetä, gankor! valetaa tina ja oksennetaa perunasalaattinakki parin vk:n pääst isol käel lumpuutteris. hittolainen et toi laos houkuttaa. ei sen takii et siel ois mitää maailmanluokan mahtavuutta tai erityist ihmeellisyyttä vaa siks et siel lähinnä oleskellaa ja pohiskellaa. pidän ja arvostan moista. riippumatot ja maisemat. ai että. käy nyt viäl laskees se valtion virallinen kumirengasjoki väärää suuntaa pontikan voimal ni voit sit antaa livenä kattavan raportin laosin tunnelmista! terv. haapa, tj13!

    VastaaPoista
  2. Haplo! Teretulemast tanneppain kohta sielta Finalandiasta. Livena tulee sitten helvetisti faktaa ja lahinna fiktiota kaikesta tapahtuneesta. Mekongin valloitan kylla kanssa, ja tietty karmesviinan kanssa. Nahdaan paikkoin!

    VastaaPoista