28.1.2012

Borneo, Kuching

Mo!

 

Kaverit saapui siis noin viikko sitten KLaan ja siella juristiin muutama paiva lasillisen aaressa. A&T lahti koluamaan Lansi-Malesiaa ym. ja Ville seka mina lennettiin Malesian Borneon puolelle Kuchingiin.
Kiinalainen uusivuosi oli juuri alkanut kun tanne saavuttiin ja tarkoittaa sita etta paikat ovat kiinni ja jengi juhlii himassa, hiljasta kaupungilla. Taalla myos satelee enempi vahempi ja sehan ei oikeen passaa, tehtiinkin jo suunnitelmiin muutoksia...



 

Viikko miltei vierehtanyt taalla nyt ja hostellin respan tyton kanssa ollaan pari viimeista paivaa vietetty. Kayty paikallisessa karaokessa laulamassa ja bilista pelaamassa, syomassa lehman hantaa plus muita herkkuja.

 

Autohan hanelta loytyi joten kaytiin moikkaamassa serkkuja ja enoa, samalla reissulla Indonesia rajalla marketti chekkaamassa ja suht makeessa luolassa myos vierailtiin.

 

Mukavaa kun jollain riittaa vapaa-aikanaan kiinnostusta nayttaa mestoja ja selittaa hieman paikoista/historiasta ym.
Taallahan on paljon eri heimoja ja omia kielia, kaikki tama on kylla katoamassa, mutta viidakon syovereista loytyy edelleen ”headhunttereita”. Saatiin siis hieman infoa naista heimoista ja niiden tavoista.

 

Ei taalla sen kummempia ja lahdetaan huomenna liikkumaan kohti pohjoista ja katotaan mita sielta loytyy.
Tulipas ruoka painotteiset kuvat tallakertaa, enjoy!
Termokset kaikille!

3 kommenttia:

  1. Nää ruokajutut on just hyviä näin ammatillisestakin näkökulmasta..ette siis ainakaa nälkää näe! t.Esa

    VastaaPoista
  2. Kylla taalla ruokaa saa ja mika parasta aina loytaa uutta hyvaa. Harvoin tulee eteen ruokaa mika ei maistuis. Terveiset sinne!

    VastaaPoista
  3. Jee näitä kuvia ollaankii jo odotettu :) Noi rotta kuvat ku ei nyt niin hirveesti himottanu :D

    T. M ja T, selvittiin Tanskasta ;D

    VastaaPoista