18.1.2012

Thaimaa, CR-CM


Hoi!

Pohjois-Thaimaassa oleskelen tallahetkella.

Rotko


Bussimatka oli aika hassu Lpsta Thaimaan rajalle.
Kesti 15 tuntia ja vieressani oli laski paikallinen seta joka piti vyotaan auki joten maha kollotti siina mun vieressa. Nukkuessaan tokki koko ajan ja paasteli ihme aania. 
Toisella puolella olevat 3 teini tyttoa alkoi oksentamaan kilpaa keskella yota ja yrjon haju levisi pitkin dosaa. Noin vartin valein jysahtaa jarkyttava basso kaikista kaiuttimista ja kaikki heraa, en tieda mista moinen tekninen hairio. 
Onneksi oli pimeaa joten oli vaikea huomata 400m pudotusta ales rotkoon, tiesin kuitenkin sen kokoajan olevan siella. Edessa oleva nainen paatti laskea selkanojansa ales ja sain mukavan asennon kun laitoin polvet suuhuni, ahaa nyt myos edessa oleva munkki alkoi heittamaan kiekkoa ja hanellahan ei ollut oksu pussukkaa kasissaan. 
Vain muutaman kerran osuttiin kallion seinamaan ja bussi hieman vinkui, kerran pysahdyttiin antamaan savuaville jarruille hieman ilmaa. Niin ja kerran ajettiin kanan yli...

Rakastan tallaisia busseja! Siella sattuu ja tapahtuu. Tallaiset hetket muistaa paremmin kuin etta olisi ollut joku superVIP bussi ja kaikki menisi paremmin kuin hyvin. Ottakaa aina paskin bussi mita loytyy. 
Rajan ylitys aamulla ja oltiin takaisin Thaimaassa.

Kultakello


Ensin muutama yo Chiang Raissa mika osoittautui ihan mukavaksi paikaksi. Tarpeeksi pieni kaupunki ja letkea meiniki. Kauheasti ei tullut taaskaan mitaan tehtya mutta valkoinen temppeli tuli nahtya. Se on sellanen turisteille tehty temppeli ja ei kovinkaan vanha, erilainen kyllakin kun muut. Hieman outoja maalauksia oli temppelin sisalla. Jonkin nakoista avaruus hassakkaa sekoitettuna mm. sarjakuva sankareihin ja munkkeihin. Taiteilialla oli siis aika vilkas/outo maku maalausten suhteen.

Valkonen temppeli


CRsta kohti Chiang Maita bussilla. Perus touhua illansuussa eli majatalon etsintaa. CM on suurin kaupunki taalla pohjoisessa ja yllattaen ei meinannut majaa loytya, kaikki taynna! Huone loytyi kuitenkin ja seuraavana paivana vaihdettiin halvempaan. 
Paivia olen kuluttanut kavellen ympyraa ja ihmetellen ihmisia seka kaupunkia. Pari kertaa on jopa tullut holkattya ympari vanhaa kaupunkia. Sama pariskunta Brittein saarilta jaksaa meikalaista viellakin ja ollaan pyoritty yhdessa siella taalla.

Joo, eipa tassa kait kummempaa raporttia saa aikaiseksi... Katsotaa hetken kuluttua kun painelen Malesiaan ja nappaan kopin kavereista, ehka tapahtuu jotain mista kirjoitella.

2 kommenttia:

  1. Eksyin puolivahingossa sun blogiin ja jäin heti koukkuun! Mieletön matkakuume tulee lueskellassa uusista paikoista! Ja mieletön haikeus, kun lueskelee niistä paikoista missä on jo itsekin ollut :) Hyvää reissua! ps. aina tosiaan on pakko ottaa se halvin bussi :D

    VastaaPoista
  2. :) Kiitos.
    Hyva vaan jos aiheuttaa matkakuumetta. Sehan tarkoittaa et reissuun on lahettava... Ja siksi toivotankin jo tassa vaiheessa hyvaa reissua sulle kanssa!
    Ja halvinbussi=parasbussi :D

    VastaaPoista