11.1.2014

Lomat palo lepo

Hou hou hou!

No mita etta...

Kambotsassa heitin hyvat vastit reissukavereille. Samun kanssa tuli retkeiltya about 15 kuukautta yhdessa! Jmlauta! Cheers Mate! Italialais tytto lahti takaisin spagetti maahan Joulua viettamaan, hanellakin jo yli vuosi reissua takana. Jaanaa ja Mikaa nain viella Thaimaan puolella hetken. Hahah, siis tapasin...

Siirryin siis Thaimaan saarelle reissun loppuajoiksi. Olisi voinut paremmankin paikan loytaa toki mutta tulipahan tuolla Sametilla taas kaytya parin vuoden tauon jalkeen. Ei mikaan suosikki mesta kyllakaan mutta asuskelin Papa Rogerin baarin taka huoneessa illat istuen kadun varressa lahinna Finskien ja Hurrien kanssa rupatellen. Laiskuus oli iskennyt ja kavin rannalla tasan kerran. No mutta hei, ihan mielenkiintoisia keskusteluja tuli kaytya Papa Rogerin baarissa. Welcome to Papa Roger's Beaaaatiful bar! Cold beer, good wine! Happy hour, free ice! 
Tota tuli kuunneltua miltei kaks viikkoa.

Se siita. Sitte paukautin takas Bangmunaan yhdeksi yoksi josta otin bussin/bussit Malesian Capitaliin KLaan. Virhe sinaansa mutta tulipahan tehtya. Muistaakseni 6 tai 7 eri dosaa tai minivania ja tollaset 34 tuntia kesti tama hauskuus. 
Janna juttu oli etta koittivat kusettaa jo ensimmaisessa bussin vaihto paikassa etta tarvis maksaa extra 20 dollaria etta paasisin rajan yli.. mita? En tarvi Malesiaan viisumia ja Thaimaasta saan kylla poistua ilman lisamaksua, joten mita mummo selitat. 

Selitys; U neet tu pei nau fo Mee. Bus not weit Youu if not pai nau! Okei mummo menen sitten rajalle ja otan omat dosat sielta. No ihan pelkka kusetushan tama oli. Ei mitaan maksua ollut tietenkaan ja paasin jopa parille asti ilman lisa hilloa. Aika kovan luokan kusetus mummolta 500 kilometria ennen rajaa! Kamoon! Kuka maksaa yhtaan mitaan ennen kun on edes rajalla, plus etta ei siella mitaan tarvi maksaa! Eniweis, eivat paasseet kusettamaan talla kertaa...

Nyt KLssa pari paivaa josta lento Melbourneen, lautta Tasmaniaan, Duunia about kuukausi siella, Australia pakettiin mun osalta, viimeistaan Maaliskuussa Uuteen-Seelantiin, sinne tyolupa kunnossa, duuni sielta hoidettu... Tollasta. Tama ois siis kuvio suunnilleen seuraavaksi 6 kuukaudeksi.

Mul nyt ei o mitaan kuvia oikeen mistaan missa oon pyorinny vimoset 3 viikkoa joten.. Googlatkaa vaikka kuvia, hahha!

Ollaan yhteyksissa ja hopohopo hoo!


Ainii, Joulu ois kohta, Hyvaa Jouluu ihmiset ja uutta vuotta tietty kans! En osaa sanoa milloin tulee seuraava paivitys kun siella Tasmaniassa elan taas teltassa ja interwebbi ei valttamatta ole saatavilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti