1.12.2013

Koh Rong



Hopo hoo!

Taal pain palloa kaik parhainpain. Ollaan takaisin Kambodiassa ja tarkalleen ottaen taalla Etelassa saarella nimeltaan Koh Rong. 





HCMCsta tultiin siis tanne suorinta reittia ja oli selvaa etta kaikilla oli mielessa ranta ja recording (levyttely).


Koh Rongeli sopiikin tahan tarkoitukseen kun korva suuhun joten nyt viikko vierahtanyt palmun alla ihan vaan iisia ottaen. Hieman oli jengilla tossa ripulaakin lennossa mutta sehan on perus hauskan pitoa taallapain silloin talloin, ei kuvaa saatavilla. Paaosin ollaan siis vaan levatty mutta tulihan tossa tehtya veneretkikin mika olikin ihan mukava, snorklailua ja rannalla grillatun ahvenen syontia. Saari on ainakin viella toistaiseksi pysynyt suht mukavana mestana mita rauhallisuuteen tulee. Ei ole isoa resorttia ja kaiken maailman sevenileveneita joka nurkassa, mutta mutta... Turismi kasvaa taallakin suht nopeasti joten saas naha mita saari on viiden vuoden kuluttua. Toivon etta paikka pysyisi tallaisena missa ei aina ole sahkoa ja kaikki on hieman yksinkertaisempaa, aina saa toivoa.

Yksi jarkytyksista on kun tajuaa etta kalenterissa on alkamassa TAAS uusi kuukausi, Joulu Q! Sehan tarkoittaa etta mulla on lomaa jaljella enaan noin kuukausi, ei edes sita! Ei oikein osaa enaan olla tallasilla lyhyilla lomilla (3,5kk) kun yleensa on ollut rajattomasti aikaa. No oli miten oli ja nain on, Juoluksi takaisin kengurumaahan. Duuni sielta on jo hoidettu joten helppo menna takaisin ja tienata lisaa miljooonia jo entisten paalle. 
Nomuttahei, onhan tassa viella about kuukausi aikaa exploorata SEAta ja loppuaika todnak. Kambodia/Thaimaa axelilla. 









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti