23.11.2012

Aussi arkea


Moe!

Kiitos Ranskalaiselle Lucylle joka veti kanssani naamat, maalilla sekaisin!

Taallapa kaikki on ihan mukavasti. Aika perus mallilla rullaa paivat ja sehan sisaltaa siis toita, urheilua seka jutustelua muiden asukkaiden kanssa. 
Silloin talloin meinaa aika kayda pitkaksi jos ei ole toita... Siksi olenkin tehnyt pikku bisnesta taalla hostellilla. Ostin mm. fillarin 10 dollarilla romikselta, paikkasin kumin ja fiksasin jarrut, myin sen samana paivana 40 dolsulla. Kylla sita aina jotain keksii jos niikseen. Yritankin nyt laajentaa bisneksia ja katsotaan mita saan aikaan. Listalla on muunmuassa puhelemia paikallisen gigantin kierratys dyykkaus pisteesta ja toista saamieni viinien myynti. 

Toisena tyona siivoan 7 aamuna ( siis joka aamu) hostellin ulko-alueita ja tyhjennan roskikset yms. Tasta hommasta saan palkaksi vuokran ja 2 vuoden viisumi paivia. Hommassa kestaa 2-3 tuntia joka aamu ja sen jalkeen menen pullotus tehtaalle toihin jos siella toita on. Hostellin siivous on ihan jees mutta jokainen paiva on yllatys, johtuen noista amatoori alkoholisti Briteista ja Irkuista. Tahtovat perkeleen saaripellet dokata joka ilta ja siivo on sen nakoinen...

Milduran perhe

Italialaisten kanssa olen hengaillut paljon ja mukavaa sakkia ovatkin. Eras Launtaina oltiin joella grillailemassa ja ai et ol mukvaa! Oisko meita ollu n.15 siella ja syomisen lisaksi heiteltiin frisbeeta ja sekoiltiin muuten vaan. Aurinkoa ja hieman viinta, Japanilais mimmi hieroi joidenkin jaykistyneita paikkoja ja itse nukahdin hetkeksi aurinkoon burgereitten jalkeen. Taydellinen Lauantai. 

BBQ

Mafioosojen matkassa on muutama kokki joten Italialaiset herkut ovat taattua tavarizia. Opin myos Italiaa joka paiva heidan kanssaan joten voin muuttaa Sisiliaan elakepaivillani myymaan sardiineja torille tai tekemaan Italialaisia kravatteja.


Viikot siis menee normaalisti toita tehden ja miltei joka paiva salilla riehuen. Punttien nostelusta onkin tullut meille tarkea rutiini, pysyy paa kasassa taalla helteessa. Motivaationa toimii jarjestamamme kisa jonka ajankohta on viella hieman auki...

Fxck U McDonals's!

Kyseessa on siis MFF 12 (MilduraFittestFinniss12). Urheilutapahtumaamme on ilmoittautunut vasta 2 Suomalaista, Jarkko ja Samu. Raportoin kisasta kun on sen aika. Koitan tehda lahi-aikoina myos Rockimaisen trailerin treeneistamme koska muuten blogiin on hieman vaikea saada sisaltoa talla hetkella.

Hassua on myos se etta miten taalla joistain ihmisista tulee hyvin laheisia lyhyessa ajassa ja kun sellainen ihminen taalta lahtee niin tottahan siina on hieman haikea fiilis. Pienessa ajassa tutustutaan mutta kuitenkin 24/7 kun ihmisen kanssa on niin kylla siina tutustuu. Kylla, minullekkin on nyt siis kaynyt tallatavalla mutta ei hataa, uusia ystavia tulee ja menee koko ajan... Kodittoman elamaa kait.

Burgerit navassa ja elama lymyilee...

Hieman vaikea kirjoitella useasti kun rutiinilla mennaan mutta koitan nyt silloin talloin jotain tanne postitella. Uusia tuulia on jo kuitenkin purjeissa ja pidetaan peukaloita niille.
Kuulumisiin!

Terveisin,
Jarkko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti