31.12.2012

MFF ja uudet tu(u)let


Houhou ho!

Joulu olusilla poikain kanssa


Terveiset taalta Austraaliasta!
Kaikkea on tapahtunt taas ja jotakin kerron teillekkin arvoisat lukijat.

Mildura on nyt jaanyt taakse ja siella suoritettu tehtava on ohitse erinomaisella tuloksella. Duunit tuli tehtya ja rahaa hieman saastettya tukevia rientoja varten. Toisen vuoden viisumiin tarvittavat 3kk duunit sain myos paperilappuselle ja nain ollen voin hakea uutta tyoviisumia tanne ensivuonna tai myohemmin. 

Jarkko and Fabio?
Tunnustusta tuli hostellin omistajalta loistavasta siivous tyosta ja sainpa tehda myos Joulusiivouksen hanen osuntoonsa. Ja tottakai olen huippu siivooja, tulihan tuota tehtya jo ensimmaisena kesatyona joskus muunnoin sakkivalineen haalarit paalla... Ympyra siis sulkeutui.

Viimeinen siivous, Yarr!
Ainiii hin. Se skaba. Mildura Fittest Finnish. 
Se on nyt sitte kayty ja video on vasatty koostemaisesti ja ammattitaidolla. Koko kilpailun ideahan oli nayttaa teille lukijoille etta taalla tehdaan muutakin kun ryypataan ja rallataan. 
Jotkut tosin juovat olutta aina toiden jalkeen mutta meille oli palkitsevampaa menna salille ja repia itsestaan viella ne loputkin energiat pihalle mita toiden jalkeen oli viella jaljella. Useasti tuli siis kaytya ja jo ajat sitten sovittu skaba toimi motivaattorina molemmille. Olihan palkintona gurmee illallinen ja olut! 

Tulokset; juoksu, leuat, dipit, vatsat ja punnurrukset. Taukoa oli lajien valissa muutama minuutti.  Huom. juoksu metreina   ei kilometreina :)

Jos tuolla olisi vain juhlinnut toiden ohella niin ei sielta olisi penniakaan jaanyt tilille ja oltaisiin varmaan viellakin Mildurassa duuneissa. Nii joo, ollaan takaisin Melbournessa siis taas, unohtu mainita.

Melbournessa juhlitaan uusia vuosia ja seka otetaan isolla kadella koppi vanhoista tutuista. V,H ja A on saapunut tanne autolla lapi hiekkaisten autiomaiden. Mutta mutta, kohta eli siis huomenna lahtaankin jo Tamanian osavaltioon kohti uusia hullutuksia ja toita. Duunit siella on jo hoidettu ja kirsikoita paastaan poimimaan pusikoihin, hyva homma. Siella olisi siis tarkoitus tehda duunit ja hieman tallata ympyraa Tasmania hienoissa maisemissa, googlatkaa! Arvioitu oleskelu aika Tasmaniassa on about 2kk... Katotaan miten kay.

Mut nyt mulla on kiire menna viihtymaan ja viihdyttamaan koska uusivuosihan on taalla 9 tuntia ennen teita arvon Suomalaiset. Olen siis tulevaisuudessa ennen teita ystavat.

Hyvaa uuttavuotta 13 kaikille siis! Mononmeno jatkuu ja pysyy entisellaan tulevana vuonnakin, ainakin nailla nakymin. Kun leikkikenttana on koko maapallomme niin ei taalta kiire pois o. Eika Inka intiaanien loppunut kalenterikaan tuhonnut maailmaa, kuka ylipaatansa olettaa etta tuhansia vuosia vanha inkkari kalenteri muka tuhoaa maailman, hei cmoon! hahah!

Ensikertaan! Ciao!

Paalupaikalla on helppo vilkutella
Muut jaivat paivien paahan, toiseksi tullut Irkkukin oli jaanyt 10minuutissa jo 2 kierrosta, hahaha! Hakkinen! 

Tassa viella kuva Jouluna voittamastani mikro-auto kilpailusta jossa olin tottakai ylivoimainen! Wroom wroom!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti