3.10.2012

Mellunmaki, OZ


Moikkelis koikkelis!



Muutama viikko on nyt pyorahtanyt taalla Australiassa. Lentoni tanne saapui yolla vahan klo 0000 jalkeen joten paatin jaada kentalle ensimmaiseksi yoksi. En tarkoituksella nukkunut koneessa jotta voisin kentalla torkkua, sita en kuitenkaan tehnyt. Kuuntelin musaa ja join zuffea aina sinne aamu 0600 asti. Nostin paikallista rahan pahaa ja hyppasin minibussii joka vei minut suoraan haluamani hostellin edustalle. Hieman oli naama jumissa kun en ollut nukkunut ja dormi bunkkakin olisi valmis vasta klo 1200 jalkeen. Nukuin sohvalla siihen asti. Ensimmainen paiva meni siis hieman kunnostautuessa ja rennon letkeasti aurinko ottaen hostellin viihtyisalla pihalla silloin talloin teeta horppien.



Seuraavana iltana olikin tarkoitus saada seuraa suoraan Hellsingista. Samuelsson saapuikin illansuussa hostelliin jonka olin myos hanelle buukannut, whats up Jake! kajahti respassa. Tarkoituksemme oli siis viipya Mellunmaessa siihen asti kun S on saanut asiat kuntoon (pankki,TFN ym.). S karsi hieman jetlaagista ja mina karsin hyvasta seurasta muunmuassa brittien,irkkujen ja kiivien kanssa. Asiat laitettiin hoitoon ja silloin talloin kaveltiin kaupungilla taik rantsulla. 
Hoidettiin myos tulevat duunit kuntoon 700km paassa sijaitsevasta Mildurasta. Farmille ois tarkotus menna jotain tekemaan, saa naha mita. Itsellani olisi tarkoitus kerata tarvittavat 88 duuniapaivaa farmihommista jotta 2.vuoden viisumi olisi mahdollinen. Ylipaatansa toivotaan etta saataisiin saastoon sen verran etta paasee Ausseja nakemaan tyonteon jalkeen. Viella ei siis tieda kauan taalla viihdytaan ja mita hommia saadaan. Ainahan toki voi laittaa passin povariin ja myos pistimeksi kelpaavan hammasharjan vyolle ja jatkaa matkaa jos niikseen...

Mellunmaessa olo oli siis viella lahinna pikkubudjetilla lomailua. Kaytiin ilmaisessa video,aani ja valo nayttelyssa jossa paasi pelaamaan ja kikkailemaan mm. Matrix-laitteella. 36 kameraa otti kuvaa ja loi taten Matrix leffasta tutun still kuva hassakan. Hauskaa oli ja aikaa meni puoli tuntia pelkastaan silla koneella kikkaillen. Pingviineja ihailtiin romanttisesti rannalla auringon laskiessa. Nama pienet vain 40cm korkeat pingut siis nousi maihin auringon laskiessa alkaen veren himoissaan saalistamaan kaikkea minka vain kiinni saisivat mm. purjehtijoita. Myos vesirottia vipelsi jaloissa silloin talloin. "Noo enkai maa ny mikaa rotta o!". 


Yksi hauskoista illoista oli myos tallainen tapaus kun, kansainvalinen puhu kuin merirosvo paiva. Sen minulle ilmoitti Uusi-Seelantilainen kaveri joka klo 2300 tuli rommipullon kanssa viereeni ja paiskasi merirosvolle tutun silmalapun paahani. Hey bro! No muut hostellissa ihmetteli kun 2 apinaa juo Jamaicalaista rommia silmalaput paassa ja puhuu kuin piraatit, Ayrr! Aamulla oli kurkku hieman kipea kun oli 5 tuntia puhunut merirosvoa, hiijohoi!


Melbourne siis ol ja men. Nyt ollaan junailemassa ja bussailemassa itseamme Milduraan. Luvattuun kaupunkiin jossa miljoonat ovat tuleva tilillemme ja viini virtaa, puhumattakaan 1000 neitsyydesta jotka odottaa meita joka paiva kun pelloilta lihakset rasittuneena mutta sitakin isoimpina tulemme takaisin palatsiimme. Saa taas naha miten komiat parjaa.
Ensi kerroille siis taas! Moimoiiii!



EXTRA POSTI:

Nyt ollaan jo toista viikkoa Mildurassa ja tehty random paska duuneja. Rahaa naista ei juurikaan saa ja odotammekin paasya paremmille palkoille, valkosipulitehtaalle. Kausi siella pitaisi alkaa kohta ja pidetaan peukkuja etta sinne paastais. 
Ei taalla paljon muuta ole kun pari tuntia siis toita/paiva ja jutustelua muiden kanssa. Paikalliseen uimahalliin kautta salille tuli hankittua kuukausikortti joten ainakin vahan paasee hikoilemaan. Ilmoitan lisaa kun on jotain mista oikeasti kirjoittaa. Cya!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti