2.12.2011

Edelleen Bangkok


Moicca!

 

Viime posti oli lyhyt koska eipa ollut juuri mitaan mietteita mita jakaa. KLssa kikkailtiin siis miltei viikko ja matkaseurueeni naki kaikki perus paikat siella. Itselleni ei siis juurikaan mitaan uutta. Ainut hanke jonka sain paatokseen KLssa olivat nuo rinta rontgenit. Australian viisumia varten niita tarvitsin ja KLssa oli klinikka minka Australia hyvaksyy. Nopeaa toimintaa ja klinikalla meni noin 30min. Lahettivat ne suoraan Australiaan ja hintakin oli melkein 150e halvempi kuin Suomessa. (Viisumi myonnettiin minulle viikkoa myohemmin)

KLsta Sini bussiin kohti JBta ja itse lahdettiin lentaen Bangkokiin Thaimaaseen. 
Valittiin lento koska lentaen saavuttaessa saa 30 paivan oleskeluluvan maahan, maitse vain 15 paivaa. Bangkokissa ollaan nyt oltu viikon verran ja taalla riittaa nakemista myos minulle. Viimeksi tuli oltu vain muutama paiva ja sekin lahinna metsastaen uusia kalsareita.

Pidetaan majapaikkaa tassa keskustan lansipuolella lahella Khao San Roadia (10min kevelyn paassa). KSR on taynna kojuja,baareja seka reppureissaajia sielta taalta. Lahinna se on naina paivina yksi nahtavyyksista ainakin minun mielesta ja siella on ainakin vilinaa joka paiva. Halvalla siella ei selvia ja siksipa nama laheisyydessa olevat pikku kadut on loistavia meille.

 

Taalla ruokakojujen hinnat laskee saman tien 3-4 kertaa ja itse tykkaan enemman tunnelmastakin. Tanaan esimerkiksi loysin loistavan aamupala paikan tasta lahelta (Itseasiassa se kerrottiin edellis iltana minulle) ja soin siella loistavan salaatin seka Laosilaista kahvia. Taidampa itseasiassa pitaa kirjoittamisesta tauon ja menna sinne syomaan... Jatkan kohta.

Noni. Taalla ollaan nyt sitten kavelty kylaa ympari normaaliin tapaan ja kikkailtu sita tata. Kaytettiin myos tuota joki lauttaa kun mentiin kohti keskustaa, halvalla mukava kyyti ja samalla nakee maisemoo. Tulvat taalla ei kauheesti eneen katukuvassa nay, mita nyt noita hiekkasakkeja siella taalla seka valiaikais muurauksia ovien edessa. Ilmat on lampoisempi kuin esim. Malesiassa ja hikoilun maara on jarjeton, en silti valita pitaa vain muistaa ryypata enemman, siis vetta. 

Seuraavat alustavat suunnitelmat olisi nuo saaret tuossa Thaimaan seka Campodian valissa ja sinne suunnataan varmastikkin lahipaivina. Eipa tamakaan raportti nyt kummonen ollut mutta hengailua siis taalla.  Olisin laittanut muutaman kuvan lisaa mutta hiiri hajosi ja taa lapparin oma hiirulainen on aivan pirunkeuhkosta.

Hallittu kaaos?


Terveiset kaikille ja ilmotelkaa jos Suomessa/muualla maailmassa jotain tapahtuu. En jaksa uutisia lukea.

5 kommenttia:

  1. himoitsen niitä kao sanin kaduil olevia 20 bahtin pikkuvartaita. niitä 16 ja sitte mojitoämpäri naamaa. ei aiheuta se rysämäinen vilske enää sen jälkee henkistä hikoilua. miks siä tapoit hiiren? osta uus. nei maksa mitää siäl seuvvuil ja tiiät sen. cambodia-suositus on myös valtaisa. herra haavan kirjoissa se maa on kokonaisuudessaan huippuutta. tsekidi tsek, gankor. tj 43,5

    VastaaPoista
  2. Guudguud Haplito! Vedan tikkuja sunki puolesta ja hiiri on hankinta listan karjessa mut nyt ei ehi :) Campodia tulee varmaan tsekattua ennen teijan tuloo. Kohta nahdaan ja pidetaan omat hangover seiskat sitte KLssa!

    -Gankor

    VastaaPoista
  3. Shii! Oisit pistän ausseihin postii ettet haluu mennä röntgenkun ja jos työ edellyttää et hae sitä työtä, ni ei ois tarvint mennä.. Meil oli samaa säätöö, mut vältettiin se puheilla.. Piisaut!

    -A&M

    VastaaPoista
  4. Missäs jätkät hiihtää oikeen tällä hetkellä?

    - T&M

    VastaaPoista
  5. Rontgenit vaati ku viime reissu oli niin pitka ja sellasissa maissa missa on tubergulousis vaara ym. Nomut nyt on homma hanskassa. Hetken paasta siis jo OZ.

    Tallahetkella hiihdan Bangokissa jalleen ja postauksen koitan laittaa nyt tassa viikon sisaan, kaikenmoist on tapahtunt...

    VastaaPoista