19.11.2011

JB & Melacca


Moroo!

Pikaine posti meidan liikkeista.

Viimeinen yo Indoissa nukuttiin Medanin pikkuruisella lentokentalla. Ei jaksettu hostellia ottaa kun lento lahti jo 0600. Yo meni hyvin rupatellessa vartioille. Tiesivat Martti Mara Ahtisaaren kun se on jotain rauhan juttuja tuolla Acehissa pohjois-sumatralla tehnynna. 

Aamulla alle tunnin lento KLaan ja junan metsastys. Juna lahtisi vasta 4 tunnin paasta joten paadyttiin bussiin. Sama hinta noilla olisi ollut ja tulipahan nahtya aivan tulen uusi dosis mika ei viella viime reissulla ollut valmis.
Iltapaivalla oltiin Malesian niemimaan etela-karjessa Johor Bahrussa. Siella meidat otti vastaan Antin tati ja paastiin nukkumaan aina 17 kerroksen korkeuteen pehmeilla sangyille.


Aamulla meilla oli missio paasta Singaporeen (nakyi partsilta) ennen klo 1700 kun Sini saapui sinivalkoisin siivin sinne. Aamupaiva kierrettiin Singan keskustaa ja syotiin Kiinalaisia herkkuja. Sini pykalaan ja illaksi kohti JBta. Yovyttiin JBssa siis 4 yota ja oli mukava nahda miten Suomalaiset siella "arkea" viettaa. Aivan normaalisti siis. Kuntoilu mahdollisuudet oli mahtavat mm. sali ja 50m allas. Joka aamuinen sali ja 1km uinti teki teraa ja pitaa paan kasassa tulevia kusettajia vastaan (pahimpia taxi kuskit). 


Nahtiin lahimestoja ja kaytiin lahiston kalastaja kylassa illallisella, loistavia merenherkkuja! 


Nyt ollaan paadytty jo itselleni tuttuun Melakaan ja vietetaan taalla joitakin paivia ihmetellen mellakan menoa. Seuraava siirto olisi sitten tuttuakin tutumpi KL. Sinilla kun on vain 2 viikon lomailu mielessa niin ei viitsita lahta haukkaamaan liikaa toimintaa/paikkoja sille ajalle. 


Viihdytan siis parhaani mukaan retkikuntaa taallapain ja Sinin lahdon jalkeen vaihdamme poikien kanssa maisemaa jonnekkin muualle.

ISO KIITOS viella M&Mlle kun saatiin siella majailla!

          Kuulemisiin ja kukkuluuruu kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti