31.10.2015

Kivet vierii taas

Hellou Hellou!

Eli ollaan vihdoin paasty vahan lomailemaan ton uuden-seelannin rykasyn jalkeen. Rytmihan on about tama; 2viikkoa NZ, n.5vko Thaimaa ja siina valissa vahan Burmaa.

Uuden-seelannin loma on jo ohi ja heitettiin hyvastit kavereille siella. vedettiin abel tasmaniassa pikku trekki (3yota) ja muutenkin vietettiin aikaa siellapain kun kaveri pyorittaa majataloa siella. siivoiltiin vahan niita sen nurkkia ja saatiin huone meille korvaukseksi. Nukuttiin myoskin yks yo autossa ku pitihan seki testata, toimi. kamat romut ja hilut kierratys laatikkoon ja auto myytiin vikana paivana. lento Blenheimista aucklandiin jossa yo kentalla, sehan on aina kivaa nukkua siella penkeilla. Ja kavipa niin etta tapasin kentalla tutun tyton hollanista johon tutustuin Malesiassa 2 vuotta sitte, hassu sattuma.

























Lento Melbourneen ja siella 5 tunnin ventta josta kohti Bangkokia. Oltiin yolla mestoilla ja tuttu hostelli otti meidat vastaan thai thervehdyksin. Meni perkeles 8 paivaa Bangkokissa ku piti saataa Burman viisumit ja oli viikonloppu ja itsenaisyyspaiva ja ja ja... No paastiin vihdoin pois tuosta miljoona kaupungista ja sen polyista, Burman visat taskussa. Se olikin yllattavan helppo saada ainut ongelma oli krapula.

Suunnitelmia pyoriteltiin Giulian kanssa paljon ja tsekkailtiin vahan loppuvuoden saata etta tietaa minne menna jos ei sateessa halua lusia. Pohjoiseen! Chiang Mai on nyt tukikohta mutta tanne paasy ei ollut helpoin. Hankin biljetit yo junaan jotta oltaisiin aamulla perilla. Mentiin rautatie asemalle hyvissa ajoin mutta puolituntia enne lahtoa tuli kuulutus etta ei meilla tanaan o mitaan junaa Chiang Maihin, saatiin hyvitys luukulta ja otettiin uudet liput aamun ekaan express junaan. No tamahan tarkoitti sita etta venailtiin junaa koko yo siella penkeilla... Giulia kavi kysymassa etta saadaanko jaada aseman sisalle ja saatiin, kukaan muu ei saanut, haha. No aamusta sitte virkeena junaan joka yllatys lahti ajallaan. istumapaikat 11tunnin matkalle puudutti jo puutunutta persetta entisestaan. 7 tunnin matkan jalkeen juna pasko. venailtiin tunti ja saatiin veturi tyontamaan meidat perille, koko matkan kesto 15 tuntia. Illalla vihdoin perilla ja yo paikka loytyi hetken kyselyn jalkeen. Nyt siis tarkotus ihmetella taallapain noin kaksi viikkoa enne tuota Burman matkaa.

Laitan tosta pari kuvaa ni saatte katella ja se on mo! 

Terveiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti