27.8.2015

Back in business!

YellowSnowTravels & JHMM photo ilmoittaa ystavallisesti kaikille vanhoille ja mahdollisesti uusille seuraajilleen etta blogia ois tarkotus alkaa tuuttaamaan taas tanne mononmenoooon!

225 vastaa 240k, valkosen vastaan punaset, voitin suklaata talla kuvalla



Kaikki ketka ovat ikina ennen lukeneet tietavat etta sisallon osalta tama blogi on suurimmaksi osaksi aivan mahdotonta luettavaa ja talla linjalla aion jatkaakkin. Ideahan on siis seurata minun tekemisia missa ikina olenki ja mahdollisesti  esimerkiksi nahda kuvia liittyen "reissuuni".

Koko reissu sanana alkaa kyllakin kuullostamaan jo hieman vaaralta ainakin omassa pienessa paassani paissani. Kohta on kuitenkin jo kuudes vuosi alkamassa kulkurina. Ehka sanan reissu voisi korvata vaikka normaali elama sanalla... Mita ikina normaali elama tarkoittaakaan.

Asiaan asiaan, Aasiaan? Aasi. Si!

Kirjottelen juuri nyt siis Uudesta-Seelannista jossa olen elellyt vimoset puolivuotta mutta kuukauden paasta saa viininteko hommat jaada ja suuntana eksoottinen Kaakkois-Aasia. Tarkoitus on nahda kaikki nahtavyydet siella mm. full moon, ladyboy seka aurinko. Mutta sinne on viella pari kuukautta aikaa.

Hommat purkkiin kannuun ja rasiaan taalla jonka jalkeen retkeillaan hetki autolla ympariinsa, sitte asiaan josta lennetaan Helsinkiin just siina Joulun tienoilla, oisko ollu viikko ennen.. Thai jalkeen. Mitaan suurempaa tietoa siita etta mita tulen Euroopassa tekemaan ei ole mutta syodaan nyt ekana ne kinkut ja rosollit, toita saa tarjota jos joku niiden tekijaa on vailla.

Mitas tassa muuta. Kokemusta on nyt siis saatu lisaa noista viini hommista ja kokemuksena ihan mukava. Paljon on tietty uusia tyokavereita kanssa ja eri puolelta palloa. Paikallisia Kiiwejakin on tottakai. Firmalla on ollu aina jotain pikku ohjelmaa kanssa silloin talloin mista voin mainita vaikka 3 top juttua itelleni.

1. Sisafutis tiimimme kokoontuu Perjantaisin potkimaan palloa muita paikallisia vastaan, hyvaa hyotyliikuntaa! Tiimimme ei o niin menestynny mut hauskaa on ollu.

2. Viinin juonti. Ja kylla! Firma maksoi mulle ja parille muulle yks Perjantai kaik juomat seka safkat. Neljan hengen tiimi ja kisattiin muita tiimeja vastaan (tiimeja 25). Tarkoitus oli tunnistaa viini niin sanotusti sokeasta, tultiin jaetulle viidennelle sijalle. Huraa!

3. Juoksu. Paikalline jokavuotinen tapahtuma ja matkoina 5/10/15km. Ite vedin ton viidentoista ja ilman treenia tietty hei. Kauhee ylamaki alamaki ekat 5km mut sit tasaselle, aika 1:20. Itse asiassa paljo parempi ku mita arvailin. Firma makso osallistumisen ja lounaan sen jalkeen. kiitos.



Nomutheijoo! Johan tas on taas lopisty vaik mita kaikkee. Lisaa kerrottavaa varmast ku paastaan tien paalle. Pitas vissii loytaa joku kuvaki tanne? No tosta noinaa.

Teremoro kaikille! Kommentoikaa vaik et miten menee jos jaksatte.

Ne jotka ei tieda mistaan mitaan ni edellisessa blogi postissa on linkki mun "puhelin blogiin" mista loytyy infot ja photot vimosen vuoden touhuista.

Terveisin, Jarrrrrko!

3 kommenttia:

  1. Lisää paskaa housuun. Minäkin haluan full moonata äijän kanssa. Alles gut in Turku eli kaikki on suolta lännes. Tsemppii hankkeisiin ja muista, että sisäfutiksessa takavasara toimii kaikista parhaiten äkkiarvaamatta. Terveisiä vaimolle. Terveisiä viinille. Mo.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommenteista! Ja Tsemppia sinne kanssa! Vedetaa Hablo siina joulun aikaa omat fullmoonit sitte.

    VastaaPoista