18.9.2013

Thai

Hojo hoo!


Ei muuta ku niita ampareita huiviin ja rannalle creisipailaa!


 Aussit siis jatetty taakse ainakin hetkeksi ja on taas aika tallustella pitkin Kaakkois-Aasiaa.

perus kamaa kaduilla ku taxi kuskit koittaa ukottaa

Melbournesta otin lentzikan Bangkokkiin ja sielta kentalta pirssi kohti Siilomin kaupunginosaa. Pyry pyrjake oli saapunut samana paivana aiemmin Burmasta ja odottelikin siella terdella jo olut katosessa, PYRRRRY!!!
Mies pompsahti pystyyn ja tokasi etta no perkele! Kaksi vuotta oli pyorahtanyt kun viimeksi nahtiin. Homma haltuun heti Burmalaisella kasivolttisella ja juttua riitti. Seuraavat pari paivaa pyorittiin ja hyorittiin mm. Pyryn syntymajuhlilla. Aika meni nopeasti kuten arvata saattaa ja kohta olikin jo aika heittaa morot taas hetkeksi. Oli kylla mukava nahda miesta ja heittaa lapat. "Ei se viella retkuksi tee jos vahan renttuillaan!".
Taalt minut loytaa
No nyt itsellani olisi muutava viikko aikaa tehda mitavaa ennenkuin seuraavat sankarit saapuvat. Minnes sita ja mitas?
Hostellilla oli istuskelemassa yksi Kanukki jaba jonka kanssa heitetiin laamat. Ei sillakaa oikein ollut hajua et minne joten paadyttiin yhdessa tuumin Koh Phanganille. Tama tuttu ja turvallinen Thaimaan bile helvetti oli nahtava omin silmin, fullmoon partytkin oli tulossa... Pakko sanoa etta osasin jo odottaa pahinta ja ei se siita kauaksi mennytkaan. Mut mut, loydettiin taalta saaren Ita-puolelta rauhallinen mesta. Pieni ranta ja mukava GH josta irtoaa dormi bunkka sopuhintaan. 
Herra lisko koittaa muuttua kiveksi, aleksi? xixi?
Todella chilli paikka ja jengi taalla vahan kolmenkympin molemmin puolin, suurin osa vanhempaa hippikuntaa. Jooga on tassa mestassa se ykkos juttu joten nama 2000-luvun hipit taalla meditoi ja yookaa minka kerkeaa. Hyva homma. Noi muut rannat on lahinna bileita ja reiveja joissa soi ne tutut 20 biisia repeatilla ja ja ja.. Jokainen tavallaan.
HORIZON thai boxing camp

Viihdyn taalla itseasiassa todella hyvin. Hammock toimii kirjanluku alustana ja silloin talloin dippaan marmorisen vartaloni suolaveteen. Tossa kalliolla kukkulalla vieressa on myos Thai boxin sali jossa otan turpaan kerran paivassa, mukavaa eiks ni. Niilla on siina myos ruosteinen punttis missa vedan pikku aamu hiet ennen iltapaivan turpakarajaa. Nain siis muodostuu paivat taalla. 
"Lift hard or die" sano mainos Bangkokissa
Plussana tassa mestassa on myos safka. No tottakai tallasessa joogi mestassa on terveellista saftaa joten vegena mennaan nyt. On kaiken maailman spiruliina sheikkia ja tofu hassakkaa, hyvia kaikki ja uppoaa mulle kylla. 
Tervehdyn taalla nyt siis hetken ja lepailen jotta on energiaa ottaa seuraavista toveritzeista koppi. 

Pz. Koitin hieman saada kuvii 1960-luvun fiilista koska tossa kuusketseitkyt luvun taitteessahan ne HIPIT!! tan mestan loysi..

2 kommenttia:

  1. Saari on mainettaan parempi , etenkin kun menee itään ja pohjoiseen.. käyppäs haikkaamassa ittes bottle beachille vuoristoja pitkin.. kompassi mukaan..sen jälkeen vedä pullo changii palkinnoks.. ja botskilla takas :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Kiits vinkista... Kavin vetaas jonku sekavan viidakko polun ja loysin itteni jostain nakoala kivelta... Toimi hyvin hikiharjoituksesta ja chang palkinnoks.

      Poista