7.9.2013

Jaa hyvasti Austraalia!

Mor jenst a!

Aikaa on pyorinny, menny ja kulunnu ku viimeks kirjotin tanne mitaan. En edes jaksa pahoitella tasta koska juurikaan mikaan ei ole muuttunut viime bloggauksesta.

Nyt kirjoitan koska jotain todellakin on tapahtumassa.

Pitanee ensin korjailla viime paivitysta ja ilmoittaa etta suurella todennakoisyydella en tyoskentele viinitehtaalla ensivuonna. Tama kaikki johtuu siita etta viisumissa on saanto jonka mukaan saat tyoskennella vain 6 kuukautta yhdella tyonantajalla. Harmittaa sinaansa koska viisumia olisi viella jaljella ja tyo on hyvapalkkainen seka ”alani” . Ei auta itku aikuisviihdekaupassa joten on keksittava muuta.

Onnekkseni tyoskentelen maailman suurimman viinintuotanto yhtion leivissa (vai pitaisiko sanoa viineissa) ja lupasivat jarjestaa kontakteja muualle maailmaan mm. Uusi-Seelanti. Josta toivottavasti tippuu duuni ensi vuonna.

Niin ja muuten mikaan siis ei juurikaa ole muuttunut. Toissa Ma-Pe ja viikonloppuisin kavereiden kanssa pyorimista. Salilla ollaan kayty Samun kanssa ja mikas sen kivempaa. Molemmilla on hieman omat ohjelmat siella mutta kiva saada tsemppia siita kun kaveri siella touhuaa niin ei itsekkaan jaa sankyyn makaamaan duunin jalkeen. En ala tasta tekemaan mitaan painonnosto blogia eika uutta Mildura Fittest Finnish kilpailua ole luvassa mutta (lahinna koska voitin viimeksi) kuhan ilmoitin etta meilla on harrastus mika pitaa paan ja kehon kondiksessa kaiken taman sekoilun ohella.

Sekoilulla tarkoitan sita etta kun asuu hostellissa yli 6kk niin aina ei jaksais riehua bileissa ja tavata uusia ihmisia, joku raja! Jos joka viikonloppu pitaa ottaa kaljaa ja jaksaa hopottaa samat kakat uusien naamojen kanssa,(kansalaisuus, ika, missa olet ollut, minne menet, ai itsekki olen ollut siella, tiedan kaksi sanaa kielellasi, minullakin oli koira, ymymymymymy.) niin ei sita oikeesti jaksa.

Sulla on ne kaverit joihin tutustuit jo yli 9kk sitten ensikertaa taalla, esim. mulla on huonekavereina kaikki tutut jo 9kk takaa. Naiden kanssa jaksaa jakaa arjen juttuja ja hymyilla uudelle "lihalle" jotka kylla jaksaa nappaa kaljaa ja kuviokellua... Surullista sinaansa miten se mieli kaantyy tahan, vahan niinkun vakisten pidemman ajan paatteksi tai siis ainakin minun. Kroppa kaipaa reppua selkaan ja sielu tarvitsee vapauden ajasta seka paikasta jotta pystyn antamaan itsestani kaiken uusille naamoille, paikoille ja seikkailuille. 
Sita on luvassa pian.

Sain siis selville etta tyoni paattyy kohtpuolin ja olen valmis menemaan. Tiedan etta olen ollut onnekas koska lupasivat sen 4 viikkoa toita aluksi, olen nyt ollut 29 viikkoa duunissa! Hoida hommas hyvin ja saat hoitaa hommas, You know?

Koska tyot loppuu taalta niin paatin lyoda tieta saman tien (hauskoja nama Suomenkielen tarkoitukset, tieta/tien huhhuh) ja otin lennot eksoottiseen Thaimaahan, Happy ending? Ja mitens kavikaan etta samaan aikaan ja viella samassa paikassa on vanha reissuparta Pyry jonka kanssa rapeltelin muutamavuosi sitten hetken ja paastiin Taiwanissa jopa lehteen isolla kuvalla yms. Kuka muistaa taman? Loistavaa kun paasee ottamaan kopin tasta kaverista. 
Toinen loistavuus on etta kuulin myos isoveljeni J:n tulevan mestoille hetimiten tostanoinaa kohta ja on valmis YellowSnowTravelssin matkaa jossa mina reservin Ltn jaan aamukaskyn joka aamu kaskien heti aamusta, kaskysta kasi kateen ja kasipallo pussiin 88...

Eli Thaimaa suuntana mulla ensikuussa, siella hetki, Kambodia todnak seuraava josta johonki oisko Vietnam? Ehka siita sitte sinne ja tonne.. Kukaaan ei tieda ja hyva niin, jos joku on mestoille tulossa tai on jo ni ilmotelkaa itestanne!

Paljon jatin kertomatta ja kaikkea ei taalla ole taroitus kertoakkaan, ottakaa yhteys niin kerro tarinoit, deal?
Otan kaikki ehdotukset vastaan ja reissuvinkit on myos tervetulleita.. Itse en tieda kauan olen pysymass tien paalla mutta talla hetkella moottoritie on niin kuuma etta palaa moposta katto, se on kuuma se.

PS. Reissuguru Ville on hengissa ja asuu tossa Australian Pyhtaalla, 30km paassa meista, V ed. siis good.

Rauhaa ulos!
-JAKE


Lisana video kun en kuvia jalsanut yksittain laittaa. Tyhjensin kaikki kuvat viimiselta puoleltavuodelta ja laitoin ne pikakelana musiikin kera. (NO EIHAN TAA LATAA TATA VIDEOO! LOYTYY FBsta)




1 kommentti:

  1. Mukava, että jaksoit laittaa pitkästä aikaa blogbusterin. Ihan kelpo blaastaus Kengumaan viimeisistä pölyistä. Hitto ku raaputtais kissa-arvast viis toboo ni vois järjestää konferenssin Uralin sillä puolen. Piä purjeet avonaisena ja haitari leveenä, Mono. T. herra haapa, eksoottisen porin sheriffi

    VastaaPoista