2.9.2012

Kiitos ja Anteeks Kaikille!


HojoHojo!

Vanhan kunnon hyvan ajan MONONMENO jatkuu jalleen!

Vaistin monsuunit ja hiekkamyrskyt ovelasti "kesalomallani" Suomessa, ja kateeni tastakin kokemuksesta jai paljon kakkaa niin hyvassa kun pahassakin. Tallakertaa tukikohta sijaitsi Hellsingissa, tarkemmin ottaen punaisessavuoressa ( Alue Hellsingissa johon vain haltioita ja elakelais kaapioita hyvaksytaan asukeisksi). 
 Onneksi siis tuli joskus pelattua kiekkopeleja ja nain ollen paasin budjailemaan Jessen nurkkiin hetkeksi, KIITOS! Olen elaman velkaa...

Alunperinhan tulin ylipaatansa Suoleen takaisin aivan muista syista, mut ja kun tota noinaa, homma meni niin sanotusti reisille ja kakka iski tuulettimeen ihan normaalisti. 
Oli silti hauska elaa ja olla Hellsingissa tama kesa! Duunejakin sain PK-seudulta mika helpotti oravanahka saldon yllapitamista gayman-saarilla, ja taten ollen elatin taas itseni tassa maailmankolkassa!
Jesuiittaa jo kiitinkin asuinpaikasta, patjasta ja loistavasta seurasta,mutta pitanee laittaa niin sanottu isokasi maustetehtaan mahtavalle porukalle! 

Tyo on aina tyota ja ne on hoidettava ,mutta isonosan sen ymparille tekee tyokaverit, se olikin yksi (1) taman kesan kohonneita kohtia, siita toisesta en edes puhu nyt...(2)

OK, Kesa meni ja oli, Loistavat ihmiset oli ja meni mut mononmeno tuli ja paatti jaada internetin ihmeelliseen maailmaan josta loytyy siis nyt muutakin kun uutisia siita miten huonosti maailmassa menee ja monta tanaan on taas KUOLLUT! 
Noh, tama nyt on asia ala erikseen ja vaatiinee muutaman oluen etta edes keskustelen kaikesta median keraamasta zaizzelista...

Kaikille jotka tuntevat vahankin peremmin minut, tahi on lueskellut aikaisempia blogejani ( jotka loydat linkkina tasta bloogerist ), vink vink I but your body in a sink, tietaa etta yritan kehittaa kirjoittelua seka luoda uusia juttuja muutenkin teitan ihmettelyksi.
Siispa olenkin loytanyt sisaisen lennyharliinini ja aloittanut videoiden tai tarkemmin sekavien video kooste sekoksen teon tahan blogiin. Ensinnakin se on jotain uutta teille, heille ja eritoten meille, tarkoitan minulle sinulle ja sille siwan kauniille kassalle jota odotan bora boralla vuonna 2044 ruusu rinnassain. ( Menix ohi?!)

Ei se mitaan. Matka siis jatkuu ja elamantapa sailyy ennallaan minulla. 
Ei tullut viella hommattua punastatupaa, perunmaata, kultastanoutajaa, eik myoskaa sinappikoneita, ei viela... Elan 100 vuotiaaksi jollen sita ennen kuole, sano Rautavaara.

MM jatkaa siis uudella hienolla tyylilla mutta samalla sisallolla jota olette jo tottuneet saamaan. Tama johtuu siita etta paanisisalta ei kauheasti ( 0% )loudy jarkevaa tavarizia.

Kommentoikaa ja jakakee vapaasti, MIE lahen kuvaa videoita ja ihastumaan uuteen seka uusiin! MO!

1 kommentti:

  1. Mononmeno on kutakuinkin ainoa matkablogi jota olen jaksanut lukea vuosiin. Tästä ei palaute enää parane :)
    - HarekrishnawannabeeroAufBuda

    VastaaPoista