21.4.2012

AUS3

Moicca!

Ollaan hengissa ja muutenkin kaikki kohdallaan... Inspiraatiota kirjoittamiseen ei juurikaan ole ollut, pahoitteluni.

Tassa teksti minka hataisesti kirjoitin pari viikkoa sitten--->

Ensimmainen kenguru livena luonnossa




Hellou!

Blogin paivittely on hieman tokkinyt sen myonnan. Syyna tahan ehka se etta ei kummosempaa kerrottavaa kerry niin nopeasti nyt kun toitakin tulee tehtya ja arki on taas tosiasia.

On tassa silti jotain muutakin tullu tehtya. Paasiais viikonloppuna lahdin muiden talon-asukkaiden kanssa pikku camping retkelle pariksi paivaksi. Vuokrattiin yksi auto lisaa jotta kaikki mahtuu mukaan ja teltta hankittiin parin jampan kanssa tulevia yopymisia varten. Meita taisi yhteensa lahta 10 talle retkelle ja 3 autollista siis, hyva puoli oli taas siina etta isolla ryhmalla saatiin jaettua kuluja esim. gasoliinin suhteen. Suuntana oli Perhista pohjoiseen aina reilun 200km paahan pitkin rannikkoa.

Pysahdeltiin parilla rannalla ja yovyttiin kahdella eri leirinta-alueella jossa kokkailtiin ja tutkittiin pusikoita ymparillamme. Hauskaa oli ja itseani piristi se etta paasi hetkeksi pois naista kaupunki maisemista.
Mitas muuta... Nii ei kait mitaan ihmeempia taalla. Toita, Ruanlaittoa, paskanjauhantaa ja ihmettelya. Siina paivan tekemiset yleensa on. Viikonloppuisin kauppareissu ja jotain muuta. Nyt tuli kaytya porukalla leffassa ja pelattua himassa pokeria poikien kanssa.

Pakko myontaa etta ei oikein ole inspiraatiota kirjoittaa nyttekaan blogia mutta laitoimpa nyt edes jotain.
Palataan taas astioille kun tulee jotain mieleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti