27.3.2012

Australia 2


Mitkuuluu!

Random kirkko

Taallapain maailmoo kaikki hvin hyvasti tai ainakin kohtalaisen mukavasti. Pari viikkoa nyt asuskeltu taalla etelammassa Perthissa.

Mina ja Ville ollaan tassa jakamassa omakotitaloa 8 muun ihmisen kanssa ja Allu seka Haplo tossa 3km paassa meista jakaa taloa about 6 muun kanssa (2 tuttua tyttoa siella Suomi lisana). Meilla on taalla suurin osa Britteja mutta sekaan mahtuu myos Thaimaalais pariskunta ja Iranilais jaba. Hyvin tullaan kaikki toistemme kanssa toimeen ja yhteiset tilat toistaiseksi pysyneet ehjina. Kaikilla siis huoneet ja kaik muu onkin sitten yhteista tilaa. Pihalla on todella mukava hengailu mesta jossa iso poyta, grilli ja TV.

Tosiaan tuolla Allun ja Haplon kanssa asustelee lisaa Kotkalais vahvistuksia H&T, eli sinivalkoinen veri virtaa taalla meidan Kotka siirtolassa myos vahvana. Tallainen asumismuoto siis nyt taalla ja katsotaan kauan tassa ollaan, kaikkihan riippuu etta kuinka nopeasti saadaan rahnaa kasaan jotta Australian tutkiminen voisi levittaytya hieman laajemmalle.

Joka paiva myos hieman sporttisempaa pestavaa (370Z). Oli tossa jo muutama uusi Nissan GTR myoskin.


Toita! Niita olen itse saanut muutama viikko sitten kun parinviikon CVttein lahettelyn jalkeen paloi kapy ja kavelin CV kourassa tientoiselle puolelle olevaan autokauppaan. Seuraavana paivana soittivat etta aloita maanantaina ja sehan passas. 

15min ja auton pitas kiiltaa


Duuniahan on varsinaista rakettitiedetta tuolla Nissan/Renault liikkeessa. 
Pesen ja imuroin huollosta tulleita autoja pikapikaa ja sitten ajan ne parkkiin venailemaan asiakasta, elleivat ole jo odottelemassa. On siina tyokaverina reilu 50 jarru mutta han joutuu useasti tekemaan myos muita hommia esim. hakemaan asiakkaita jostain kaupungilta. Suht kiireista on mutta meneepahan aika joutuvammin. Taloudellisesti helpotti myos koska nyt pystyy elattamaan itsensa ja ehka jopa hieman saastamaankin. 
Nyt kun viella Ville ja Haplokin saisi toita niin sitten kaikilla olisi jotain duunia, eikohan kohta tarppaa herroillakin.

Kun itse tein evaat duuniin niin hyva tuli...


Tallaista siis taalla. Kauhesti ei ehdi/jaksa pyoria viikolla kaupungille mutta menee se tassa kotonakin rupatellessa muiden kanssa. Tyomatka ei siis ole kuin 4 minuuttia minulla joten julkisiin ei tarvitse rahoja tuhlata. Autoakaan ei tarvitse nailla nakymin viella hankiskella.

Eipas taida tulla enempaa tekstia tallakertaa mutta kyselkaa jos on kysyttavaa. Terveiset kaikille!
 
(Kuvia on tullu otettua aika vahan mutta kait tosta muutamat loytyy)

4 kommenttia:

  1. Hauskaa, onneauudesta työstä! ;) Toivoo Tavastilan tallaajat.

    VastaaPoista
  2. Hyvä,hyvä pojat! Kyllä tekeville ja ahkerille aina töitä löytyy!!
    T. P&E

    VastaaPoista
  3. Kitos kitos! Toita loytyy taalta kylla.

    VastaaPoista