4.6.2014

Kokkeli koo ja kookookoo!
Miten sulla menee? 




Taalla mulla kaikki on jepejee! Uudesta Zeebralandiasta lennahdin Sidniin Australian ei capitaliin mut samoille suunnille joktap. Siella vietin uupeeta kodittoman elamaa ei sen enempaa tutkien ja silmillani hutkien katujen vilinaa, kilinaa satamakaupungin. 4 yota kiiruhti ja oli aika heittaa heissuliveit oopperatalo kaupungille mika oli mukava nahda mut kivempi jattaa taakse. Kuten tiedossa on olen siis matkalla kohti Eurooppaa mutta, iisisti iisisti hyva tulee ja sa kans. Otin siis lennokin kohti cookin saaria jossa aion levahtaa niin riippumatossa kuin myos vyotarostani, upeet hei. Kokkeli saarista sen verran etta namahan kuuluu per aattehis Uudelle Zepalle mut nailla on toi tollanen Autonomia, ei sei ei o tauti se on niinku Ahvenanmaa. 

Taal siis nyt heilun ja kattelen saarielamaa keskella atollia ja koitan paassa maurien elamaan kiinni, mut ei liian iholle kuiteskaa koska kohta pakkaan perassa rullattavan samsonite laukkuni ja suuntaan Ameriikan Yhdistyneisiin Kuningas kuntiin ja tarkemmin siella Los Angelesiin, Suomennos; Eksyneet Enkelit. Lo ziza vietan mahtavat 6 tuntia koska se on pien Mexikaani kaupunki, ei kuulemma nahtavaa ja sielta suuntaamme me Ameriikan paakaupunkiin Bostoniin pariks paivaks syomaan sita kuuluisaa Bostonin munkkirinkilaa, tulee jo nyt vesihiisi kielelle. 
Bostonin jalkeen on aika saapua Euroopan puolelle mativan kalan maahan eli Islantiin. On mahtava nahda miten ihmiset siella elavat igluissa ja kalastavat delgiineja mursujen tali takeissaan pelko hanukassa etta kohta lavahtaa sulaa laavaa niskaan niista palavista kivikasoista joita maa on pulloillaan, pulloissaan ja pulloistamme. No tahan kaikkeen on viella aikaa pari timmaa joten niista lisaa kun olen kokkeli saaret saanut paatokseen.
Ps 42342, vuokrasin skootteri moottori vempeleen taalla pikku saarella ja kahden paivan jalkeen koko saari oli kuiva gasosta, shiet! Ei tasa o mittaan jarkkeen sano Savolainen.
Rauhaa ulos! 

Pahoittelen jos osa blogistani sisaltaa lievasti vaaraa informaatiota. Palaute on tervetta jotta saan faktat kuntoon. Kiitan lepo. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti