2.5.2013

Toissa duunis




G'day mates!

Mildurassa ollaan edelleen ja toita paiskitaan. Toistaseksi ollaan pysytty viinijalostamon listoilla joten mikas siina, tehdaan rahat pois roikkuust. 

tankkien valissa heti aamusta

Muutettiin myoskin Samun kanssa takaisin hostelliin paasiaisen jalkeen kun karavaaniparkki osoittautui liian kalliiksi kahdelle, plussana viella omistaja joka osoittautui raskaansarjan kusipaaksi. 
Hostellissa on mukavaa ja kavereita ymparilla joka paiva. Puntteja nostellaan toiden jalkeen ja siita ne paivat taas muodostuu taalla, perus oravaa. 

LUNTA!

Ei voi valittaa kyllakaan. Toisilla ei ole duunia lainkaan ja me saadaan painaa jopa 60 tuntia viikossa, hyva hyva. Tykkaavat meista ja kysyivatkin jo ensi vuodeksi meita tolle samalle tehtaalle. Tottahantoki ainakin itse ole valmis sinne menemaan vuodenvaihteen jalkeen mutta sinne siis viella aikaa. 


Nyt mielessa onkin etta mitakohan tekisin seuraavat noin 9 kuukautta? Joten voisin heittaa vahan reissua, minne? Toisaalta jos saan hyvan duunin viella taman jalkeen niin varmaan pysyn taalla ja keraan hieman enemman reissu kolikkoa. Kaikki on siis viella auki ja teen paatoksia lahi aikoina kun tyot tehtaalla saadaan paatokseen. Mildura on tuttu ja suht miellyttava paikka joten kylla taalla voi viella hetken elamaa viettaa.


Talvi on myoskin tulossa tanne ja alkaa naurako siella! Koska Mildura sijaitsee Etelassa ja on keskella aavikkoa niin taalla noi lampotilat heittelee aika pahasti. Nyt on siis Syksy ja aamulla 5-7c lamminta, tuntuu todella kylmalta koska paivisin taas on 20-28c. 


Hupparia, takkia ja pitkia housuja tulee siis kayttaa tai muuten iskee flenssu. Lunta tuskin tulee mutta aamupakkasia on luvassa KesaHeinakuussa.

Taalla tyoskennellessa saa haista alkoholille joka aamu...

Kaikki siis kohdillaan taalla ja muutoksia tulee varmaankin lahi aikoina. Joko uutta duunia tai reissua hetkeksi johonki, alkaakin hieman reissu hammasta vipattamaan ja jalkaa kolottamaan...

Painepesuri